Khamis, Disember 21, 2006

Exam

Alhamdulillah,result exam dah menghadirkan diri..

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku baru aje abes amek exam (padahal ade satu lagi paper.. biochem)

ko dah dapat result pon..
huhuh amacam??? okeyH ke KO??

Tanpa Nama berkata...

Salam Kerd

Mesti gempak kan result awak...zaman-zaman study ASK dulu, kena datang opis ambik result. Masuk UM dah canggih sikit, boleh tgk online. Adik akak, sorang kat UiTM Shah Alam (student AGI), Mas dan sorang lagi kat UTM, Ninja, pun dah dapat result.Okey...dapat dean's list.

Teringat adik akak si Ninja ni. Masa form 4, cikgu sekolah dia pernah panggil kita orang datang. Rupanya nak bagitau yg paper Add.Math dia dapat 98 per 100...Apa yg kurang 2 markah lagi pun tak taulah!Salah tulih nama kot!Yg akak ni tak pernahlah dapat 98.Yg selalu dapat P8 atau F9...

Sukses selalu.

-Kak Rai-

faizal berkata...

hai Kak Rai..

nak kata gempak sgt tu takde la.. tp boleh la.. untuk level pra ijazah undang2 ni.. kire ok la.. sem 2 ni nak kena kerja keras lagi.. risau gak tak sempat berkarya..

yana berkata...

jgn putus asa
berkaryalah walau sepatah kata

cewah....

yana pun dah dapat result..
alhamdulilah

annyss berkata...

Faizal,
Jangan risau. Kalau tengah studi, belajar sungguh-sungguh. Kalau tak dapat menulis semasa sedang sesi perkuliahan tak mengapa, kumpul bahan. Bila cuti je, cari masa untuk merenung dan berfikir. Keluarkan diri daripada seorang pelajar undang-undang. Baru boleh melihat undang-undang itu dari sudut yang objektif dan tidak terikat di dalamnya. Masa cuti juga masa terbaik untuk menulis.

Trust me. Been there, done that!

faizal berkata...

terima kasih kak Nisah.. nasihat itu akan saya ingat dan laksanakan..

ummu 'umar berkata...

faizal,

tahniah result exam haritu =)
belajar rajin2, 4.0 plak sem ni ye.