Isnin, Januari 01, 2007

Selamat Tahun Baru

Selamat Tahun Baru buat semua insan di dunia tetapi tahun baru ini sedikit tercemar pada pandanganku kerna matinya Saddam dengan penuh kontroversi dan kini di byk tempat, kita melihat ada rasa tidak puas berikutan hukuman mati yang dijatuhkan ke atas Saddam.

Sudah agak lama aku tidak menulis di blog ini, kerna aku juga sibuk mengendalikan satu lagi blog yang aku rasa sama penting dengan blog aku ni, malah kadang - kadang aku rasa blog tu lebih penting daripada blog aku sendiri.

Hari Khamis ni aku chow balik kampus dan blog ini akan kembali jadi slow.

Berkarya.

3 ulasan:

Kak Rai berkata...

Salam Kerd,
Tak perlu retorik atau azam berapi-api sempena tahun baru. Just set a realistic goal eg nak bangun lebih awal ke. Pesanan penaja ni-bolehlah letak dah link akak di sini. Kedua-jaga blog ni dan blog MPR macam orang jaga dua bini la. Hahaha...supaya sama-sama tak slow!

blue_cherry berkata...

Selamat Tahun baru 2007.

Keep up the work..

IndahSakura berkata...

slmt menyambut Maal Hijrah..semoga lebih berjaya hendaknya..