Sabtu, Disember 09, 2006

Bersiap sedia

Tengah tengah malam cam ni, aku baru lepas habis packing barang nak pergi Minggu Penulis Remaja (MPR) kat Port Dickson ahad ni. Pagi nanti bertolak pergi KL dulu, stay kat rumah aunty ,pagi nanti gerak dengan family. Lepas hantar aku hari ahad nanti, ibu dengan abah nak bawak adik adik pergi cuti cuti kat Melaka.

Aku macam tak percaya je dapat offer dari Dewan Bahasa dan Pustaka untuk join MPR tu. Syukur, syukur. Harapnya dapat la aku tambah ilmu dan pengetahuan aku tentang alam penulisan ni. Sehubungan dengan itu, blog ini tak akan di update lebih kurang dalam masa seminggu bermula sebentar lagi sampai sabtu minggu depan.

Aku pun tak cukup rajin sebenarnya nak tulis entri ni, tapi nak tulis jugak walaupun pendek. That's all la.

p/s: Port Dickson!! I'm coming for you..

3 ulasan:

blue_cherry berkata...

Have a nice trip..

IndahSakura berkata...

semoga lebih kreatif nanti..

IndahSakura berkata...

semoga lebih kreatif nanti..