Selasa, November 28, 2006

Barangkali

Sedar tak sedar dah habis pun satu semester aku punye pre degree law. Ade 2 sem lagi nak diharung. Lepas tu ada 8 sem nak diharung masa degree. Perghh... Susah hati.. Sedar tak sedar dah dekat 3 tahun aku berpisah dengan kawan kawan KPM mase di KMB dulu dulu.. Bila dikenang kenang balik.. kadang kadang rasa rindu gak kat dieorang semua. Tapi takper..

Cuti - cuti barangkali aku rasa aku tak tau nak buat ape. Walaupun dah ade 2 , 3 event, tapi cam tak best gak cuti ni selagi result exam belum sampai kat rumah.. So cuti pun rasa cam tak cuti sgt sebenarnya. Tapi takper..

Barangkali.. Tapi takper..

6 ulasan:

imenadya berkata...

bwat law!! xtau pn..

najihah berkata...

assalamualaikum.

oh sahabatku sedang bercuti rupanya. semoga result exam kau cemerlang =) dan kau boleh bercuti dengan lebih tenteram. sesekali terkenang sahabat2 lama tidak mengapa, asal kau terus saja kuat melangkah ranjau hidup. bila rindu tiba2 menerpa sayu, titiplah doa buat kami di sini. kerna doa itu tentu amat dihargai oleh anak rantau di tanah inggeris ini. hidup di sini tak mudah sahabat (ya dimana2 pun hidup tak mudah). hidup adalah perjuangan. ini bukan barangkali, ini betul2 =p

blue_cherry berkata...

fuhh, sekali updet.. manyak nya..

anyway, welcam back.. :)

fakhrul ali ibnu al-fuadi berkata...

alhamdulillah .. cuti cuti dpt la selalu memblog.. tima kasih blue cherry.. sudi singgah

najihah berkata...

ada masalah nampaknya nak letak blog address kat shoutbox.
letak kat sini je kot =)

www.ummu_umar.blogs.friendster.com

p/s: blog ni berkisah tentang my very own life. tak ada yang menarik sangat. tp kalau rajin singgah2 laa..

fakhrul ali ibnu al-fuadi berkata...

ummu 'umar rupanya rakan yg telah lama tak ku ketemu.. harap dirimu sentiasa terpelihara.. maklumlah.. sekarang ni kat malaysia macam macam masalah melibatkan remaja kita.. yg bertudung pun sama mcm yg tak bertudung ( tp bukan semuala.. aku tak nak jadi prejudis ).. jaga dirimu baik baik ummu umar..