Ahad, November 18, 2007

Dulu aku..

Dulu aku pernah nak jadi cikgu, dan aku hampir jadi cikgu. (tak lah hampir sangat sebenarnya). Sekarang aku tau (dari dulu lagi aku dah tau sebenarnya), memang aku patut serius dalam bidang undang-undang. Erm, dulu aku nyaris jadi cikgu Matematik sebenarnya, tapi kini jalan yang aku lalui adalah untuk jadi peguam, magistrate, hakim dan yang seumpama dengannya. Doakan aku berjaya.

p/s: memang menarik meluahkan perasaan di blog

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

faizal.sy bosan.but.ur blog telah mewarnai my life.but.just for now.maybe.i should bring my laptop to class.and read ur blog when im bored.i like this one tho.dulu aku.because.we have changed alot.kan.i like it.dulu aku pernah..erm.tapi kini.hehe.cey so long pulak i comment.means im very bosan.i also like the gambar penyapu.hehe.now i also menulis, merepek, dan mengarut.hahaha

Faizal Mohd Fuad berkata...

terima kasih munira, my old friend and still friend kerana sudi menjenguk di sini

Tanpa Nama berkata...

hmm,saya pn setuju ngn kata2 en faizal..mmg sonok luah perasaan kt blog..hoho..leh all out;) but hv to be careful jgk,takut2 ada berkenaan ngn org lain,tetiba ada lak yg terasa hati..hehe..sekadar memberi pandangan..but,i really like ur writing..u got talent maa..^_^

p/s:mun,sejak bila suka merepek n mengarut ni ha??nk bgtau ustazah..heheh;p